Понедељак, 05. Фебруар 2018.

Замена столарије на Дому културе у Јабуковцу

У месној заједници Јабуковац у току су радови на замени столарије на Дому културе. Радове су обишли Владимир Величковић, председник општине Неготин и Мерлина Селенић, заменица председника општине Неготин.Радове на замени столарије финансира  локална самоуправа на основу расписане и спроведене јавне набавке.  

„Јавна набавка је спроведена још у децембру месецу и тада је изабран извођач радова, али су због временских прилика они померени. Сада временски услови дозвољавају да се ови радови заврше и извођач је кренуо у реализацију. Ради се о изузетновеликом објекту са 60-так отвора, чија је замена била неопходна и мислим да ће у будућности ова интестиција бити од користи мештанима Јабуковца. Укупна вредност радова је 2.415.000 динара са ПДВ-ом.“ – изјавио је Величковић, приликом обиласка Јабуковца.

„Нова столарија на Дому културе пуно ће нам значити, јер је стара дрвена већ дотрајала и било је потребно да је заменимо. Желео бих у име свих мештама Јабуковца да захвалим општини Неготин, што је имала разумевање за наше потребе и што нам је омогућила да завршимо ове радове.“ – истакао је Драган Добросављевић, потпредседник савета МЗ Јабуковац.  

Планом јавних набавки у 2018. години планирана је и реконструкција крова на згради Дома културе. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.