Понедељак, 10. Новембар 2014.

Заказана седма седница Скупштине општине Неготин

Седма седница  Скупштине општине Неготин заказана је за петак 14. новембар у 10 часова. Пред одборницима локалног парламента наћи ће се шестомесечни извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Неготин и Одлука о изменама и допунама одлуке о буџету за 2014. годину.

На дневном реду биће и одлуке о изменама и допунама одлуке о радноправном статусу изабраних и постављених лица  у органима општине Неготин, о Општинској управи, Решење  о образовању Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини, Одлука о прихватању  предлога за промену Статута општине Неготин.

Одборници СО Неготин разматраће и решења о разрешењу и именовању управних и надзорних одбора Музеја Крајине, Историјског архива Неготин, Дома културе „Стеван Мокрањац“, привременог УО и НО Дома здравља, затим решења о престанку мандата чланова УО и НО Туристичке организације општине Неготин, Центра за социјални рад Неготин и Завода за урбанистичко планирање и пројектовање.

Одлучиваће се и о неприхватању предлога управних одбора Музеја Крајине и Историјског архива  као и именовању в.д. директора Музеја Крајине, Историјског архива, Дома здравља и Туристичке организације, именовању Изборне комисије општине Неготин у сталном саставу и именовању  школских одбора Техничке школе и ОШ „Павле Илић Вељко“.  

 

Преузмите : Сазив седме седнице СО Неготин