Петак, 13. Октобар 2017.

Уређење улица у граду

У току је пресвлачење неколико улица у граду чији житељи већ дуже време чекају на асфалт. Владимир Величковић, председник Општине Неготин и Драган Мијуцић, извршни директор ЈКП „Бадњево“ обишли су радове на асфалтирању улице Петра Мишића у насељу „Милошевски пут“.

  

„Стекли су се услови, после увођења водоводне и канализационе мреже, да се ова деоница пресвуче асфалтом. Мештани су у овде имали проблема са атмосферским падавинама, тешко им је било да уђу у своја дворишта и тај проблем је сада решен. Кренули смо да радимо мање деонице које су биле без водовода и канализације, такозване џепове. Урадићемо још неколико сличних  деоница  у граду у наредном периоду и наравно капиталне инвестиције,  реконструкције већих улица  Милинкове и Даничићеве за коју је јавна набавка коју је расписало Министарство привреде у завршној фази. Идуће године ћемо реконструисати седам улица уз помоћ поменутог министарства“ изјавио је приликом обиласка Владимир Величковић, председник Општине Неготин.

  

Вредност изведених радова на пресвлачењу улице Петра Мишића  у дужини од 165 метара је 1.400.000 динара. За асфалтирање улице 8. марта у дужини од 140 метара биће утрошено 1.300.000 а за пресвлачење 60 метара у Бадњевској улици 500.000 динара. За крпљење и пресвлачење асфалтом улица у граду ове године је издвојено близу седам милиона а на целој територији општине 70 милиона динара.