Уторак, 27. Јул 2021.

УРЕЂЕНА ГЛАВНА УЛИЦА У СРБОВУ

У Месној заједници Србово, екипе Предузећа за путеве „Штрабаг“ биле су ангажоване на пресвлачењу асфалтом главне улице у дужини од 500 метара. Током посете селу  реконструисану улицу обишли су Владимир Величковић, председник Општине Неготин и Богдан Гугић, заменик председника.

  

„ По договору са Саветом Месне заједнице Србово завршени су радови на асфалтирању дела платоа  који је био у лошем стању и 500 метара главне улице која  пролази кроз центар села и води ка Неготину. Ово је почетак решења оштећења на главној саобраћајници која пролази кроз цело село и делу општинског пута који спаја Србово са Неготином.  Планирамо да наредне године завршимо целу деоницу  до спајања са државним путем или најкасније за две године.“ истакао је Владимир Величковић, председник Општине Неготин.

  

Главну улицу у селу користе сви становници Србова и радови на пресвлачењу  асфалтом наишли су на велико одобравање мештана, истакао је Драгољуб Островљановић, одборник из МЗ Србово и  додао: „Овај део улице у дужини од пола километара је пресвучен асфалтом после четрдесетак година. Први пут је асфалтирана 1974.године и од тада је само крпљена. Поред ових радова ми смо једну улицу од стотинак метара тампонирали и тако решили огроман проблем који су мештани из те улице имали приликом падавина. И могу да кажем да смо сви презадовољни.“

  

Радови у Месној заједници Србово износили су 3,8 милиона динара и финасирани су из буџета општине Неготин.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.