Петак, 05. Децембар 2014.

Упитник - развојни пројекти

У општини Неготин у току је реализација пројекта ’’Унапређење управљања имовином у општинама Неготин и Кладово’’. Пројекат се реализује се кроз програм Exchange 4, који имплементира Стална конференција градова и општина у Србији а предвиђени рок за реализацију Пројекта је почетак фебруара 2015. године.

Сходно чињеници да је један од резултата Пројекта и предлог развојних пројеката општине Неготин који би инкорпорирали јавну имовину за потребе локалног развоја, на овај начин Oпштина Неготин  моли да све институције доставе 5 развојних пројеката за које сматрају да су најбитнији са аспекта функционисања установе

Кандидовањем наведених пројеката и конкретне јавне имовине која би била у функцији њихове имплементације, омогућићете да се предметни пројекти нађу на листи оних пројеката за које ће се креирати одређене процедуре и модели за тражење партнера за реализацију у будућем периоду.

Молимо вас да нам одговорите најкасније до петка 12. децембра 2014. до 15 часова. Контакт особа за евентуална питања је Александра Матић. Питања шаљите на маил  аleksandra.matic@negotin.rs.

 

Преузмите : Упитник за предлоге пројеката