Четвртак, 03. Новембар 2022.

У НЕГОТИНУ ОТВОРЕН ЛИДЛ

На површини од 2.400 квадрата, у улици Косте Тодоровића 1А у Неготину је данас почео са радом дисконт ЛИДЛ  Србија, једног од водећих трговинских ланац у Немачкој и Европи. Симболичним пресецањем врпце Владимир Величковић и представници компаније ЛИДЛ СРБИЈА становницима наше општине и околних места омогућена је једноставна и брза куповина одабраног асортимана од 1.800 производа, од чега више од 600 домаћих производа.

  

„Драго ми је што је и наш град отварањем овог објекта постао део велике породице градова и општина у којима  послује трговински ланац ЛИДЛ. Неготин је овом инвестицијом добио савремени трговински простор који ће допринети бољем снабдевању и квалитетнијој куповини, а 38 наших суграђана је  добило посао и честитам им на томе. Захваљујем компанији ЛИДЛ на остварењу жеље многих Неготинаца који више неће морати да путују у друге градове како би обавили куповину, и желим дуго и успешно пословање у Неготину“ рекао је на отварању председник Величковић.

  

Поред продавнице у нашем граду, компанија ЛИДЛ Србија данас је отворила продавницу и у Покупљу, па сада познати трговински ланац који је у Србији почео са радом крајем 2018.године, послује у 65 објеката у 37 градова.  


У знак подршке и друштвене одговорности према локалној заједници у којој послује, компанија Лидл Србија је поводом отварања припремила и посебно изненађење за нове маме и њихове бебе у Неготину „Бебину чаробну кутију“. У оквиру пројекта „Таши-таши“, која се реализује у сарадњи са компанијом Апелло, све маме из Неготина чије се бебе роде у Здравственом центру Неготин, од 3. до 10. новембра, ће обићи патронажна сестра и донети кутију висококвалитетних производа за негу коже.


* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.