Четвртак, 16. Новембар 2017.

Трећа седница Привременог органа општине Неготин

Данас је одржана трећа седница Привременог органа општине Неготин.

Привремени орган општине Неготин на данашњој седници усвојио је Решење о именовању Комисије за стипендирање студената и ученика средњих школа општине Неготин. Ова петочлана Комисија именована је на период од четири године са задатком да на основу Програма за стипендирање студената и ученика средњих школа, распише Конкурс за доделу стипендија и одлучује по захтевима о додели истих.

На трећој седници Привременог органа, усвојене су и измене Решења о именовању чланова школског одбора Неготинске гимназије. Изменама решења, нови представници школског одбора, из редова родитеља су Александра Пауновић и Горан Крчобић, који су заменили Мирослава Ивића и Слободана Миливојевића.

На данашњој седници усвојено је и Решење о престанку мандата директора Завода за урбанистичко планирање и пројектовање општине Неготин, Одлука о прибављању непокретности у јавну својину општине Неготин непосредном погодбом, разменом у КО Прахово, као и Закључак о спровођењу и програму јавне расправе о нацртима Одлуке о начину утврђивања пореза на имовину за 2018. годину на територији општине Неготин и Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Неготин.

Привремени орган општине Неготин дао је и сагласност на прву измену Правилника о организацији и систематизацији послова у Туристичкој организацији општине Неготин.    

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.