Среда, 22. Април 2015.

Санација улица у Милошеву

Екипе МОК Промета почеле су данас санацију две улице у месној заједници Милошево. Радове финансира општина Неготин преко Јавног предузећа за грађевинско земљиште.

 

“Овде се ради санација две неасфалтиране улице у укупној дужини од 600 метара. Планом је предвиђено равнање, насипавање са ризлом и ваљање до потребне збијености, а вредност радова је око 200 000 динара. Радове, који су предвиђени програмом Јавног редузећа за грађевинско земљиште финансира општина Неготин у пуном износу. У току године радови на санацији и тампонирању неасфалтираних улица, за које је предвиђено шест милиона динара,  биће настављени и у другим месним заједницама, као и на територији града” – истакао је Драган Мијуцић, в.д. директора ЈП за грађевинско земљиште. 

 

По речима Љубомира Аранђеловића, потпредседника Привременог савета МЗ Милошево, ове две улице биле су у најгорем стању и мештани су имали много примедби, поготово након падавина. Овом санацијом омогућиће се нормално одвијање саобраћаја без обзира на временске прилике.

 

Данас je почела и санација атарских путева у месној заједници Александровац, a у току сутрашњег дана почеће и санација атарских путева у месним заједницама Кобишница и Трњане, а наставиће се и радови у Малајници и Плавни.