Понедељак, 06. Аугуст 2018.

Први мото скуп у Прахову

Мото клуб „Free Rider – 17“ из Прахова под покровитељством Општине Неготин, Месне заједнице Прахово и Туристичке организације општине Неготин, организовао је протеклог викенда први мото скуп у овом крајинском селу.

 

Први скуп љубитеља двоточкаша у Прахову окупио је бајкере из Неготина, Бора, Кладова, Књажевца, Зајечара, Мајданпека, Земуна, а стигли су и бајкери из Словеније, Бугарске и Румуније.

Окупљање бајкера почело је читањем молитве и освештањем мотора, које је обавио протојереј ставрофор Ранко Алексић. Отварању Мото скупа присуствовали су и Богдан Гугић, заменик председника Скупштине општине Неготин и Далибор Машић, члан Општинског већа општине Неготин задужен за спорт и омладину.

 

Велику пажњу учесника мото скупа, али и посетилаца привукле су бајкерске игре. У обарању руку најуспешнији је био Немања Ђоровић, Дејан Јеремић је најбољи је био у спорој вожњи, док је екипа „Free Rider – 17“ победила у надвлачењу конопца.      

У музичком програму учествовали су HiWatt, Red Danger, The Dunsters и београдски састав „Краљевски апартман.

 

Покровитељи првог Мото скупа у Прахову били су Општина Неготин, Месна заједница Прахово и Туристичка организација општине Неготин, а организацију су помогли и ХЕ „Ђердап 2“, Компанија „Еликсир Прахово“, као и бројне приватне фирме и појединци. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.