Среда, 03. Децембар 2014.

Пријем поводом Међународног дана особа са инвалидитетом

Поводом обележавања 3. децембра Међународног дана особа са инвалидитетом, заменица председника Општине Неготин, Надица Васић, приредила је данас пријем за представнике инвалидских организација са територије општине Неготин. Пријему је поред представника Спортског друштва инвалида, Удружења РМВИ и Цивилних инвалида рата присуствовала и Олга Предић, шеф Одељења за друштвене делатности Општине Неготин.  

Обраћајући се присутнима, Надица Васић, заменица председника општине Неготин, истакла је да ће општина Неготин и убудуће чинити напоре и издвајати средства како би особама са инвалидитетом омогућила квалитетније услове живота и рада.

Представници  ових организација, појединачно су упознали заменицу председника са својим радом, тренутним активностима, потребама и проблемима  које имају.

Данашњи пријем био је и прилика да се поразговара и о осталим предлозима, као што је постављање рампи за инвалиде на архитектонским баријерама, праву на прекоредни преглед у Здравственом центру, повластицама приликом добијања стипендија за децу особа са инвалидитетом, повластицама приликом плаћања комуналних услуга.