Уторак, 29. Мај 2018.

Пријем поводом дана Републике Азербејџан

У понедељак 28. маја у Хотелу „Hyatt Regency“ Београду, амбасада Азербејџанске републике у Србији, приредила је свечани пријем поводом обележавања националног дана - Дана Републике. Присутне госте поздравио је Њ.Е. Елдар Хасанов, азербејџански амбасадор и пожелео им добродошлицу.

 

Пригодној свечаности обележавања дана оснивања прве парламентарне републике Истока, поред бројних званица, присуствовали су и Слободан Динуловић, члан Општинског већа задужен за просвету, Драган Ђукић, директор Основне школе „Бранко Радичевић“ и Виолета Лазић, наставница разредне наставе.

Ово је наставак сарадње који су општина Неготин, ОШ „Бранко Радичевић“ и амбасада ове земље започели прошле године учешћем ученика 3/1 разреда ОШ „Бранко Радичевић“ на другом Међународном ликовном конкурсу „ The Magic of Friendship“ када је на иницијативу Виолете Лазић, учитељице 3/1 разреда организована тематска недеља посвећена Азербејџану.

 * Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.