Петак, 11. Јул 2014.

ПРИЈАВИТЕ ВАШУ ИНВЕСТИЦИОНУ ЛОКАЦИЈУ

 

Прoчитајте: Шта су brownfield локације?
Преузмите: Oбразац пријаве greenfield локације
Преузмите: Образац пријаве brownfield локације

У циљу пружања квалитетних информација инвеститорима, Канцеларија за локални економски и рурални развој општине Неготин је покренула поступак прикупљања информација за израду базе података о доступним локацијама за градњу и базе података о објектима који су погодни за индустрију и пословање. 

По успостављању базе података иста ће биће објављена на wеb старници Канцеларија за локални економски и рурални развој општине Неготин (www.invest.negotin.rs).

Овај јавни позив упућује се:

1. Свим правним и физичким лицима која су власници неизграђеног грађевинског земљишта на коме је предвиђена градња пословних објеката погодних за индустрију и пословање који желе иста да продају или издају у закуп;

2. Свим правним и физичким лицима која су власници грађевинских објеката а погодни су за индустрију, складиштење и пословање који желе иста да продају или издају у закуп. Циљ прикупљања података је снимање стања потенцијалних локација или објеката за понуду страним или домаћим инвеститорима. 

Пријаву је потребно послати Канцеларији за локални економски и рураулни развој на е-mail klerr@negotin.rs и то: 

  1. Попуњен стандардни образац о локацији/објекту ( Преузмите: Oбразац пријаве greenfield локације или Образац пријаве brownfield локације. Ове обрасце можете преузети лично и у Канеларији бр.66); 
  2. Најмање 4 фотографије локације за коју се подносе подаци (идеално би било да се фотографије доставе у електронског облику на горе споменути маил или лично у Канцеларију 66 на неком медију - ЦД, ДВД, УСБ).

Све додатне информације можете добити на тел: 019/544-171

.