Понедељак, 19. Јануар 2015.

Прекогранична сарадња

 

У очекивању расписивања конкурса прекограничне сарадње Србије, Румуније и Бугарске, општина Неготин почела је са припремом документације за пројекте са којима ће конкурисати.

   

Тим поводом заменица председника Општине Неготин, Надица Васић, директорка Завода за урбанистичко планирање и пројектовање, Валентина Николовска, Слободан Видановић, технички директор ЈКП „Бадњево“ и грађевински инспектори обишли су данас Спортско рекреативни центар „Павле Илић Вељко“, градски базен и летњу позорницу, не би ли се упознали са тренутним стањем.

   

Из ранијег периода већ постоји пројектна документација за реконструкцију и доградњу летње позорнице и простора око ње и спортско рекреативног центра са теренима и помоћним зградама на базену. Пројектом међутим није обухваћена реконструкција самог базена, па је један од разлога био и упознавање са тренутним стањем и потребним радовима на његовој реконструкцији. У наредном периоду биће урађен и овај пројекат, како би спремно дочекали конкурсе, када буду расписани.