Петак, 17. Јун 2022.

ОДРЖАНЕ ОСМА И ДЕВЕТА СЕДНИЦА СО НЕГОТИН

Данас су, у великој сали Скупштине општине Неготин, одржане Осма и Девета седница, којима је председавао мр Милан Уруковић, председник неготинског парламента. Седницама су присуствовали и Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Богдан Гугић, заменик председника, чланови Општинског већа и Татјана Булатовић и Мирослав Кнежевић, помоћници председника.


Пре данашњих заседања присутни су минутом ћутања одали почаст недавно преминулој Драгани Војиновић, пореклом из Прахова,добитници ордена Легије части Републике Француске и заменику председника општине Морто у Француској.


На Осмој седници СО Неготин потврђен је мандат Драгану Шујерановићу,одборнику са изборне листе Крста Станковић-Њењуловић, с обзиром да је на претходној седници одборници Александри Предић, престао мандат због подношења оставке на место одборника. На седници је усвојена Одлука о измени одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Изборне комисије општине Неготин као и Решење о измени решења о именовању чланова Школског одбора ОШ „Павле Илић-Вељко“ Душановац.

На Деветој седници СО Неготин одборници су усвојили Одлуку о доношењу друге измене и допуне Плана детаљне регулације Хемијске индустрије у Прахову.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.