Петак, 04. Мај 2018.

Одржана седма седница Општинског већа општине Неготин

Данас је одржана седма седница Општинског већа општине Неготин којом је председавао Владимир Величковић, председник општине Неготин.


Чланови Општинског већа након образложења Драгослава Нинића, секретара Скупштине општине Неготин утврдили су предлог Решења о образовању Комисије за вођење поступка и доношења решења по захтеву за враћање земљишта. Потреба за изменом Решења настала је након оставки досадашње председнице  Комисије и њене заменице и престанка мандата одборницима који су били чланови и заменици чланова Комисије.

Општинско веће на данашшњој седници утврдило је и предлог Решења о отуђењу објекта у јавној својини општине Неготин непосредном погодбом, два предлога Решења о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својинби општине Неготин непосредном погодбом, као и и предлог Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину општине Неготин такође непосредном погодбом.

Већници су након робразложења и разматрања, већином гласова утврдили и предлог Одлуке о изради измене Плана генералне регулације за насеље Прахово, као и предлог Одлуке о престанку функције делове пута.

На седмој седници Општинског већа Општине Неготин прихваћена је оставка Голуба Рајића на место директора ЈКП „Бадњево“ и утврђен предлог Решења о престанку мандата као и предлог Решења о именовању Драгана Мијуцића за вршиоца дужности директора комуналног предузећа у Неготину.       

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.