Петак, 19. Јануар 2018.

Одржана петнаеста седница Привременог органа општине Неготин

Данас је одржана петнаеста по реду седница Привременог органа општине Неготин, којом је председавао Владимир Величковић.


Након усвајања записника са претходних седница, чланови  Привременог органа разматрали су и усвојили Правилник о изменама и допунама Правилника о о финансирању програма којима се остварује општи интерес у области спорта на територији општине Неготин.

Привремени орган је на данашњој седници усвојио и Одлуку о реализацији буџета јединице локалне самоуправеу делу планираних расхода за услуге социјалне заштите. Овом одлуком утврђују се приоритетне услуге социјалне заштите општине Неготин, које се финансирају из средстава наменског трансфера и изворних прихода јединице локалне самоуправе.

На петнаестој седници дата је сагласност на годишњи план рада буџетског инспектора за 2018. годину, као и на Правилник о изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији послова и радних задатака у Предшколској установи „Пчелица“ Неготин.

Након добијене сагласности од Министарства заштите животне средине Републике Србије, чланови Привременог органа на данашњој седници донели су и Одлуку о доношењу програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине општине Неготин за 2018. годину.       

Привремени орган дао је сагласности на предлог Програма расподеле средстава из буџета намењених зафинансирање, развој и унапређење физичке културе у општини Неготин за 2018. годину. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.