Петак, 28. Октобар 2022.

ОДРЖАНА 12. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ НЕГОТИН

Данас је у сали Дома културе „Стеван Мокрањац“ одржана 12. седница СО Неготин, којом је председавао мр Милан Уруковић, председник неготинског парламента. Седници су, поред 37 одборника присуствовали и Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Богдан Гугић, заменик председника Општине и чланови Oпштинског већа.

  
 
12. седница је почела одавањем почасти и минутом ћутања поводом смрти др Душана Фурњигића, одборника Социјалистичкепартије Србије. Одборници су затим усвојили Одлуку о престанку мандата одборнику СО Неготин.

  

Уследила је Одлука о усвајању Извештаја о раду Предшколске установе Пчелица за радну 2021/22. годину као и Решење о давању сагласности на годишњи план рада ПУ „Пчелица“ за радну 2022/23. годину. На крају седнице, већином гласова присутних одборника, усвојено је Решење о исправци грешке у Другој измени и допуни Плана детаљне регулације за комплекс Хемијске индустрије у Прахову.

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.