Уторак, 28. Новембар 2017.

Обилазак радова на Дому културе у Штубику

Владимир Величковић, председник и Мерлина Селенић, члан Привременог органа општине Неготин, обишли су радове на замени столарије на Дому културе у Штубику. Радови се финансирају из буџета локалне самоуправе.

  

„Настављају се и даље радови по месним заједницама. У месној заједници Штубик завршавају се послови на замени целокупне столарије на Дому културе. Вредност ових радова, који се у потпуности финансирају из буџета општине Неготин, је око 1.600.000 динара. Из разговора са људима који воде ову месну заједницу закључили смо да је ово веома битна ставка за мештане Штубика, јер се у овај објекат није улагало готово 30 година, па ће и током наредне године наставити са радовима на овом Дому културе. У овом селу има доста младих и зато морамо наставити да улажемо и њима обезбедимо боље услове.“ – изјавио је Владимир Величковић приликом обиласка радова у Штубику.


Мирослав Михајловић, председник Савета месне заједнице Штубик, захвалио је локалној самоуправи на разумевању и одобреним средства за извођење ових значајних радова за Штубичанце.

 

„Дом културе је изграђен педесетих година прошлог века и од тада није било овако великих радова као што су ови, па је све већ било дотрајало. Нова столарија постављена је на целом објекту, укупно 41 отвор и ми смо веома задовољни овим пословима и захвални локалној самоуправи и надамо се даљој сарадњи. Месна заједница је ангажовала раднике који ових дана раде на  обрађивању зидова након постављања нових прозора и врата, а у наредном периоду планирамо комплетно унутрашње уређење просторима, што подразумева глетовање и кречење зидова и лепљење плочица.“.


У месној заједници Штубик, осим ових радова, у 2017. години асфалтиране су две улице укупне дужине 500 метара, а у току су и радови на реконструкцији крова на основној школи. И за ове радове средства суобезбеђена из буџета локалне самоуправе.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.