Петак, 28. Април 2023.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ У НЕГОТИНУ

Техничка школа у Неготину обележила је јуче 57. годишњицу постојања и рада, а пригодном програму, промоцији школског листа „Технопис“ и уручењу јубилаpних награда, поред бројних гостију, сарадника школе, присуствовали су и Владимир Величковић, председник Општине Неготин и Зорица Мијушковић, начелница Општинске управе општине Неготин.
 
 
 
„Желим да се захвалим локалној самоуправи на подршци коју нам пружа и искористио бих ову прилику да поздравим председника општине Неготин Владимира Величковића, начелницу Општинске управе општине Неготин Зорицу Мијушковић, директора ЈКП Бадњево Далибора Ранђеловић, директора ХЕ Ђердап 2. Такође бих желео и да поздравим наше партнере посебно Компанију Еликсир група код којих имамо два одељења на дуалном образовању, а од следеће године биће их три. Као подршку од ове компаније смо на почетку године добили донацију од милион динара за опремање новог рачунарског кабинета. Свакако то није једина донација Еликсир групе с обзиром да су нам прошле школске године поклонили и комплет за варење. Од следеће године повећаћемо број наших партнера у дуалном образовању, са Аутоцентром Јовановић и аутосервисом Влада Босанац.“, рекао је Слободан Динуловић, директор Техничке школе.
 
 
 
 
 
Ова образовна институција почела је рад са два одељења давне 1966. године као истурено одељење Образовног центра „Иво Лола Рибар“ из Бора, а данас образује ученике III и IV степена машинске и електротехничке струке, оспособљава ученика за самосталан и професионално-компетентан рад и даље школовање.