Петак, 01. Март 2024.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ ПЧЕЛИЦА

Дечији вртић „Пчелица“ је у присуству бројних гостију, сарадника, запослених и деце, обележио 1. март, Дан установе и 63 године непрекидног рада. Свечаности приређеној у Дому културе „Стеван Мокрањац“ присуствовали су и председник Општине, Владимир Величковић и његов заменик Богдан Гугић.

 

 

У поздравној речи Горана Ивковић, директорка Вртића је истакла да је ова установа једина предшколска установа у граду, што уједно представља и посебну одговорност: „Имамо добру сарадњу, помоћ и подршку пре свега локалне самоуправе, али свих установа које се на индиректан начин баве васпитањем и образовањем деце предшколског узраста. Зато желим да искористим ову прилику и свима се искрено захвалим. Од свог оснивања па до данас, наша установа се мењала и по својој организацији, структури, програмима рада, али оно што је остало константно то је наша намера да деци и родитељима пружимо што боље услове боравка, квалитетну негу и васпитно-образовни рад. Зато желим да се захвалим и свим запосленима који се свакодневно залажу да тај циљ и остваримо“.

 

 

Посебан аплауз добиле су предшколске групице које извеле су програм који су темељно као и до сада, припремале са својим васпитачицама. Данашња свечаност била је и прилика за доделу захвалница сарадницима и јубиларних награда запосленима установе коју тренутно похађа 530 малишана.