Четвртак, 25. Септембар 2014.

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПОДЕЛА СРЕДСТАВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ


У гаражи ЈКП“Бадњево“ на Радујевачком путу у Неготину, од четвртка 25. 09. 2014. године, сваког дана, осим недеље, у периоду од 7 до 15 часова, грађани општине Неготин чији су објекти оштећени услед поплава и који су поднели пријаву штете, могу да преузму средство за дезинфекцију „МИДСОЛ“, које је општина Неготин добила из донације.

Грађани који преузму средство за дезинфекцију, дужни су да средство употребљавају у складу са упутством, које ће добити приликом преузимања средства за дезинфекцију.

„МИДСОЛ“ је течни концентрат за прање и хигијенску дезинфекцију равних површина, прибора за рад, опреме, одеће и руку у објектима јавног здравља, индустрији и домаћинству.

Средство за дезинфекцију „МИДСОЛ“ употребљава се разблажено. Разређује се водом у односу 1:50 (односно 200 мл на пумпу од 10 л и покрива простор од 200 до 250 м2) и наноси се прскањем, прањем или потапањем.

Приликом употребе средства за дезинфекцију грађани су дужни да носе одговарајућу заштитну одећу, заштитне рукавице и заштитна средства за очи и лице.

 

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

ОПШТИНЕ НЕГОТИН