Петак, 16. Јануар 2015.

Новогодишњи пријем

 

Председник Општине Неготин Јован Миловановић, са својим сарадницима, приредио је данас новогодишњи пријем коме су присуствовали директори организација и установа са територије општине Неготин, представници полиције, судства, инспекцијских органа и други бројни гости.

 

Поздрављајући присутне, председник Општине Неготин подсетио је да је 2014. година била изузетно тешка за све, јер су општину Неготин задесила и три поплавна таласа, која су нанела велику штету. На данашњем пријему Миловановић је посебно поздравио добровољце који су учествовали у одбрани и санирању последица поплавних таласа. Такође је и изразио наду да ће 2015. година бити далеко боља од претходне и нагласио да на то указује недавно потписан уговор са инвеститорима из Италије, који ће улагати у органску производњу лешника.

 

Председник Општине Неготин, гостима на данашњем пријему, захвалио је на сарадњи у претходној години и пожелео пуно успеха у Новој години, уз наду да ће сарадња између ових организација и установа и локалне самоуправе бити  још боља.

Гостима су у испред локалне самоуправе уручени и пригодни поклони.


  Фото галерија Новогодишњи пријем