Уторак, 06. Октобар 2015.

Јавни радови у општини Неготин

Шест незапослених лица са евиденције Националне службе за запошљаване ангажовано је на јавним радовима које реализује Служба за заштиту животне средине општине Неготин.

  

“На основу конкурса за спровођење јавних радовакоји је објављен јуна ове године од стране Националне службе за запошљавање, након апликације  одобрен нам је пројекат “Чишћење и уређење приступних путева граду, туристичких локалитета и зелених и јавних површина у општини Неготин”. Радови су почели 1. септембра и трајаће до 31. октобра, а укупан износ одобрених средстава за њихову реализацију  износи 330.257,52 динара. Служба за заштиту животне средине Општинске управе општине Неготин, на основу уговора о спровођењу јавног рада који је закључила са Националном службм за запошљавање, ангажовала је 6 незапослених лица на период од два месеца, чију селекцију је извршила Национална служба за запошљавање са своје евиденције. У току трајања јавних радова биће очишћено више локација у граду, као и чишћење и уређење приступних путева граду и туристичким локалитетима” – истакао је Слободан Дијановић, шеф Службе за заштиту животне средине општине Неготин. 

  

Термин планом предвиђено је чишћење и уређење приступног пута до плаже „Кусјак“, приступни пут од Здравственог центра у Неготину до излетишта „Бадњево“, пут на излазу из града до раскрснице Чубра-Мокрање, приступни пут на излазу из града до моста у Самариновцу, приступни пут на излазу из града до градске депоније, приступни пут на излазу из града до седишта Пољопривредне стручне службе, као и простор вашаришта у Неготину.