Среда, 26. Септембар 2018.

Донација Еликсира месној заједници Прахово

„Еликсир Прахово“ д.о.о , онирао је месној заједници Прахово 22 милиона динара за наставак радова на реконструкцији улица у селу, који су започели прошле године. Уговор о донацији потписали Владимир Величковић, председник општине Неготин и Бранко Марковић, заменик директора Еликсир Прахово.

 

„Сарадња са Компанијом Еликсир је на изузетном нивоу што показује и овај Уговор који смо потписали за асфалтирање улица у месној заједници Прахово. Пројектом је предвиђено асфалтирање улица у укупној дужини од око 6 километара, а средства су обезбедили општина Неготин, компанија Еликсир Прахово и сами мештани На овај начин ће се решити дугогодишњи проблем инфраструктуре у овом селу. МИ ћемо и даље сарађивати са Еликсиром јер инвестиције које они дају општини Неготин уопште нису мале, и у наредном периоду ћемо покушати да одређени број донација преусмеримо и на остатак општине како бисмо свим грађанима обезбедили боље услове за живот.“ – истакао је Владимир Величковић, председник општине Неготин након потписивања уговора.

Компанија Еликсир поклања пажњу друштвене одговорности у свим срединама у којима ради, а ова донација је још један доказ томе.

 

„Компанија Еликсир основана је пре 20 година, а у Прахову послује 5 година и за то време ми смо настојали да помогнемо свима који су се обраћали спортским клубовима, удружењима и појединцима којима је то требало. Посебну пажњу поклањамо селу Прахово и ово је највећа донација Еликсира до сада. Настојима да помогнемо у решавању проблема и помогнемо и допринесемо бољем животу и раду мештана Прахова“ – рекао је Бранко Марковић, заменик директора Еликсира Прахово.  

Пре ових радова у Прахову су биле асфалтиране само главне саобраћајнице, а сада је асфалтом бити покривено готово цело село.

 

„У договору са Компанијом Еликсир, која нам је прошле године урадила пројекат у вредности од 2 милиона динара, руководством општине Неготин и самим мештанима, савез месне заједнице је покренуо ову акцију.  Прошле године асфалтирано је око 1 600 метара остало је још око 4,5 километра да се заврши комплетан пројекат. Са овом донацијом од 22 милиона динара уз учешће мештана  и општине планирамо да ове године завршимо комплетно асфалтирање.“ – истиче Богдан Гугић, председник саветqа месне заједнице Прахово.