Понедељак, 01. Јануар 2018.

ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ

  

Више стотина Неготинаца најлуђу ноћ провело је на централном градском тргу, уз пробрану домаћу забавну музику и звуке трубе. Никола Николић и Џони бенд из Ужица и Дувачки оркестар „Тимочки весељаци“ из Књажевца, били су задужени за добро расположење Неготинаца који су одлучили да Нову годину дочекају на отвореном. 

  

У поноћ, грађанима на тргу, обратио се Владимир Величковић, председник Привременог органа општине Неготин са честитком да у Новој години остваре све оно што у претходној нису могли и да 2018. буде година која ће Неготину донети напредак. Величковић је пожелео свима срећну и успешну Нову годину и добро здравље. Стара година је испраћена а нова дочекана, вишеминутним лепим ватрометом.

  

  

  

  

Председник Владимир Величковић је у првим сатима Нове године обишао дежурне службе у неготинској општини. У новогодишњем обиласку посетио је и пожелео све најбоље у 2018.години запосленима у неготинској станици полиције, саобраћајне полиције, ватрогасној јединици, служби Хитне помоћи Здравственог центра и цариницима на граничним прелазима на територији општине Неготин.