Понедељак, 12. Децембар 2016.

Анкета - Туристичка валоризација "Пимница"

Поштовани суграђани,

Један од стратешких циљева општине Неготин је развој туризма који  укључује и туристичку валоризацију  Рајачких , Рогљевачких и  Смедовачих  винских комплекса   познатих као „пимнице“.

У оквиру  пројекта општине Неготин „Лични ставови-заједничке одлуке“, подржаног од стране  Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ и Швајцарске развојне Агенције СДЦ, између осталог  подстакнуто је учешће грађана у   активностима везним  за туристичку валоризацију ових винских комплекса.

У овом циљу на  Фејсбук страници Канцеларије за локални економски и рурални развој, гласано је  за избор најбољих решења за промо плакат на тему пимница као и за понуђена идејна решења за  туристички  инфо центар   на Рајачким пивницама.

Као наставак активности у укључивању грађана, овог пута, занима нас шта наши суграђани,  грађани у суседним општинама као и сви остали који прате наш сајт као и  Фејсбук страницу Канцеларије за локални развој мисле о туристичким потенцијалима  „пимница“, па смо у том циљу на сајту општине Неготин поставили кратку  анкету на десној страни почетне странице званичог сајта Општине Неготин.