Питајте директора ЈКП "Бадњево"

Драган Мијуцић

В.д. директор

Подаци о лицу које пoставља питање:

Презиме и име:
Е-маил:
Наслов питања:
Текст питања:
 
Унесите код са слике
 

Одговори

Ђубре - 159 прикажи одговор сакри одговор
Питање поставио: Бојан Стевић
Среда, 17. Јул 2013.
Власник сам радње у Кнез Михајловој.Интересује ме по ком основу на рачуну за комуналије за воду и канализацију плаћам 100 динара, а за ђубре 1500!!!Ђубре имам на две недеље по једну кору за папире а плаћам две канте по 120 литара а то ђубре имам највише сто скупим ИСПРЕД локала зато што од почетка до крај улице нема ни једна канта па људи бацају где ко стигне тако да ми власници локала радимо посо комуналаца и на крају то плаћамо.

Поштовани,

 на основу постављеног питања обавештавамо Вас о следећем:

Јавно комунално предузеће Бадњево Неготин као повереник комуналне делатности пружа услугу сакупљања и одвожења комуналног и комерцијалног отпада а све на основу Одлуке о чистоћи, сл.лист општине Неготин број 12/2011.

На основу члана 10. Комуналних услова за сакупљање и одвожење комуналног и комерцијалног отпада, сл.лист опстине Неготин број 8/2013,  Јавно комунално предузеће Бадњево Неготин врши обрачун и наплату наведене услуге. Сходно наведеном члану у II категорију за обрачунавање спадају бутици па сте сходно томе задужени са 2 канте од 120 литара и у складу са ценовником Јавног комуналног предузећа Бадњево Неготин.

Задужење, фактурисање,  за испоручену, утрошену, воду односно одвод канализације се врши на основу очитавања мерача (водомера) и у складу са ценовником Јавног комуналног предузећа Бадњево Неготин.

 С поштовањем.