Четвртак, 15. Јул 2021.

УРЕЂЕЊЕ УЛИЦА У КОВИЛОВУ

Путари Предузећа за путеве „Штрабаг“ Зајечар јуче су били ангажовани у Месној заједници Ковилово на пресвлачењу асфалтом две деонице, у дужини од 630 метара. Радове су обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин и Богдан Гугић, заменик председника.

  

 „Оно што смо договорили и обећали прошле године овим радовима је реализовано. Ове године смо реализовали другу половину радова,у дужини од 630 метара,на уређењу две улице које се спајају у центру села и које махом сви мештани користе. Вредност овогодишњих радова износи 3,5 милиона динара са ПДВ-ом и финансирају се из општинског буџета . Када се уреде главне саобраћајнице у селу, праве се планови за споредне улице и гледаћемо да отклонимо што више проблема и остваримо прекопотребне услове како би наши људи остали да живе на овим просторима. Прво да решимо путну инфраструктуру па ћемо решавати и друге значајне теме, као што је проблем са телекомункацијама у Ковилову. Трудимо се да са ЈП Телеком Србија нађемо начин како да отклонимо овај проблем који тишти мештане Ковилова“ поручио је Владимир Величковић, председник Општине Неготин у Ковилову.

  

Величковић је истакао да проблема има много али да обиласком месних заједница,  и свакодневним контактом са мештанима, кроз разговор жели да саслуша проблеме са којима се мештани крајинских села сусрећу и да у складу са финансијским могућностима буџета на њих и одговори.

  

„Веома смо задовољни обављеним радовима у селу и желим да се захвалим председнику Величковићу што нам је изашао у сусрет и што нам помаже, јер 50 година нико није ништа асфалтирао у селу  нити неку рупу закрпио.“ изјавила је Милена Гицовић, председник Савета МЗ Ковилово.


* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.