Среда, 08. Мај 2013.

Председник општине

 

Председник општине Неготин


Поставите питање председнику општине Неготин

Владимир Величковић, дипломирани педагог физичке културе


Рођен је 13.12. 1978. године у Неготину. Завршио  Основну школу „Вук Караџић“ и  Гимназију  „Предраг Костић“ у Неготину. Факултет физичке културе у Нишу завршио  је 2003. године и стекао звање : дипломирани  педагог физичке културе. 

Од 2001. до 2003. године живео у Бечу и играо кошарку али после теже повреде напушта Беч и враћа се у Србију. Од 2004. до 2007. године био је власник и тренер у Рекреационом клубу „Релакс“  где  је радио на едукацији здравог живота и правилног вежбања са децом и старијима.

Радио је као спасилац на базену у периоду од 2005. до 2007. године, уједно држећи и школу пливања. Упоредо од 2003. радио је и као тренер млађих женских категорија у КК „Хајдук Вељко“ и био играч у сениорском тиму до 2007. године, када престаје са активним играњем кошарке.

Радни однос је засновао као професор физичког васпитања 2005. године у Основној школи у Рајцу, а од јануара 2006. године и као професор у Неготинској гимназији.

Водио је више секција, као што су кошарка, мали фудбал, где је остваривао завидне резултате. Водио је и плесну секцију у школи, учећи децу класичним плесовима, што је касније довело до ангажовања у матурском плесу од 2008. године, до данас, а 2009. школа учествује у обарању Гинисовог рекорда по броју учесника у целој Европи, за шта и  добија и сертификат.

Јануара 2016. године постављен је на место в.д. директора Неготинске гимназије, а 01.септембра 2016. изабран је за директора ове школе.

Од 21. фебруара 2017. године до 27.октобра 2017. године обављао је функцију Председника општине Неготин, а 27. октобра 2017. године именован је за Председника Привременог органа општине Неготин.

Ожењен је и отац троје деце.


ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ НЕГОТИН 


Поставите питање заменику председника општине Неготин

Богдан Гугић, дипломирани хемичар

Богдан Гугић рођен је 8. фебруара 1967. године у Неготину. Основну школу завршио је у Прахову, као ученик генерације и носилац Вукове дипломе, а Гимназију „Предраг Костић“ завршио је у Неготину. Дипломирао је на Природно-математичком Факултету, у Крагујевцу, одсек – хемија и стекао звање дипломирани хемичар. За време студирања обављао је функцију председника Савеза студената ПМФ-а и студента продекана.

Радни однос засновао је 1996. године у предузећу „Југоинспект“, Београд Д.Д, где и дан данас ради и то на месту заменика директора сектора за руде, хемију и метале.

У 3 мандата био је одборник у Скупштини општине Неготин. Функцију заменика председника Скупштине општине Неготин обављао је у периоду од јануара 2017.год. до 30. децембра 2019.год.

У периоду од  2005.-2006. године  био је председник Одбора за самодопринос општине Неготин.

Дуги низ година успешан је спортски радник и истакао се као председник  ФК „Хајдук Вељко“, ФК „Дунав“ Прахово, ОФС-а Неготин и Спортског савеза општине Неготин.  

Од 2012. године председник је Савета МЗ Прахово

Ожењен је и отац једног мушког детета. 

 

ПОМОЋНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ У  у области локалног економског развоја И инвестиција

 

Татјана Булатовић, дипломирани правник

Татјана Булатовић рођ. Стојановић рођена је 11.07.1988. год. у Неготину.
Завршила је Oсновну школу „Павле Илић Вељко“ у Прахову, Средњу медицинску школу у Зајечару, у Новом Саду је завршила Правни факултет.
Приправнички стаж је обављала у адвокатури и то код адвоката др Немање Алексића у Новом Саду и Бранислава Мијуцића адвоката из Неготина.
Радила је и у канцеларији Јавног бележника у Неготину.
Од маја 2018. год. заснива радни однос у Центру за социјални рад Неготин, првих годину дана као стручни радник на управно-правним пословима, затим као руководилац службе помоћи у кући, као и стручни радник у поменутој служби.
Удата, мајка једног дечака.