Понедељак, 02. Јун 2014.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - Друга седница Општинског већа oпштине Неготин

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Извештај са друге седнице Општинског већа oпштине Неготин

 

На 2. седници Општинског већа oпштине Неготин размотрени су нацрти и једногласно усвојени предлози Решења о избору председника, заменика председника и чланова комисија Скупштине oпштине Неготин. Реч је о Комисији за статутарна, нормативна питања, представке и жалбе, Комисији за избор, именовања, награде и признања, Комисији за административна питања, Комисији за комунално за коминално-стамбене послове и урбанизам, Комисији за друштвене делатности, привреду и пољопривреду, Комисији за заштиту животне средине, Комисији за буџет и финансије, Комисији за развој месних заједница, Комисији за сарадњу са суседним земљама, међународним асоцијацијама локалних власти и радницима на привременом раду у иностранству, Комисији за односе са верским заједницама и Комисији за омладину, спорт и физичку културу.

Општински већници утврдили су и предлог одлуке о потврђивању мандата одборника СО Неготин.

Као допунска тачка, након дискусије, усвојен је Анекс 2 уговора о превозу одређених категорија лица која остварују право на бесплатан превоз на територији oпштине Неготин.

Седницом Општинског већа је председавао Јован Миловановић, председник oпштине Неготин, а поред заменице председника Надице Васић и чланова Општинског већа присуствовали су и др Љубисав Божиловић, председник СО и заменик Горан Богић.