Понедељак, 02. Јул 2012.

Пријем за младе таленте

 

3787_1.jpg

Др Влајко Ђорђевић, председник општине Неготин, мр Милан Уруковић, председник Скупштине општине Неготин и Ратомир Милосављевић, члан Општинског већа задужен за образовање приредили су пријем за ученике основних и средњих школа који су учествовали на републичким такмичењима.

3787_2.jpg

Том приликом ученицима који су освојили прво место уручена је новчана награда од 10.000 динара, за друго 5.000 и треће место 3.000 динара. Остали гости пријема, за учешће на републичком такмичењу, као поклон општине Неготин, добили су књиге са посветом.

- Богатство општине Неготин јесте управо ви, талентовани ђаци који остварујете успехе на републичким такмичењима. Наша је дужност да вам обезбедимо још боље услове за рад и да награђујемо најбоље -  поручио је др Влајко Ђорђевић, председник општине Неготин.

3787_3.jpg

За освојено прво место на републичком такмичењу из хемије награђена је Оливера Богдановић, ученица ОШ“Вук Караџић“, из ликовне уметности Сања Војимировић  из Неготинске гимназије и у области прераде хране Данијела Божиновић, ученица смера за пекаре Пољопривредне школе.

3787_4.jpg

Друго место из немачког језика освојила је Александра Илић, ученица Неготинске гимназије, док су за треће место награђени ђаци: Намања Кораћ из ОШ“Вук Караџић“ из историје, Никола Ђурђић из исте школе за енглески језик, Јелена Васиљевић из Пољопривредне школе за књижевност и Богдан Милошевић из Музичке школе.

3787_5.jpg

За учешће на републичком такмичењу, као поклон општине Неготин, књиге са посветом добило је 37 ђака неготинских основних и средњих школа.