Среда, 11. Мај 2022.

ПРЕДСЕДНИК ВЕЛИЧКОВИЋ УРУЧИО УГОВОРЕ УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНИНА

Владимир Величковић, председник Општине Неготин на свечаности уприличеној у великој сали СО Неготин уручио је данас 52 уговора удружењима грађана која су учествовала на конкурсу који је Општине Неготин расписала за финансирање и суфинансирање пројеката од јавног интереса.
 
  
 
  
 
„Општина Неготин континуирано пружа подршку осетљивим категоријама нашег друштва и помаже рад грађана који активно учествују у друштвеном и културном животу наше општине. Желим да истакнем да смо у односу на прошлу годину повећали средства за подршку рада удружења грађана, за два милиона динара. С девет милиона и додатних 450.000 динара за учешће на 47. Сусретима села, подржаћемо рад 52 удружења, за три више у односу на прошлу годину, што значи да је већина пројеката удружења подржана са већим износом средстава. Надам се да ће подршка локалне самоуправе омогућити рад, и спровођење активности које су вама важне.“ истакао је поздрављајући присутне Владимир Величковић, председник Општине Неготин.
 
 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.