Среда, 24. Јун 2015.

Одржана четрдесета седница Општинског већа

Данас је одржана четрдесета седница Општинског већа општине Неготин, којом је председавао Јован Миловановић, председник општине Неготин. На дневном реду било је више тачака из домена рада Већа.

  

На данасшњој седници, чланови Већа, усвојили су предлог Одлуке о изменама Одлуке о накнадама одборника, чланова општинског Већа, председника и заменика председника скупштине општине Неготин, чланова радних тела скупштине општине Неготин и чланова тела које образује председник општине Неготин., предлог Одлуке о доношењу Плана детаљне регулације коридора далековода 110KW између ТС 110/35 KV “Мосна“ и ТС 110/35 KV “Никине воде“ деоница на територији општине Неготин, предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о Општинској управи општине Неготин, предлог Решења о измени Решења о образовању локалног Савета за безбедност и предлог о измени Решења о образовању и именовању чланова Привредног савета општине Неготин.

  

Већници су након образложења Надежде Тодоровић. начелнице Општинске управе општине Неготин прихватили жалбу Маје Мариновић из Неготина на Закључак о одбацивању захтева за остваривање права на једнократну новчану помоћ породици без деце.