Петак, 17. Јун 2011.

– Награђени ученици генерације и освајачи републичких награда

3257_1.jpg

На пригодној свечаности у великој сали Скупштине општине Неготин, данас су уручене награде ученицима генерације основних и средњих школа и освајачима награда на републичким такмичењима.

Награде су уручили председник општине Неготин др Влајко Ђорђевић, Ратомир Милосављевић, члан Општинског већа задужен за образовање и Ненад Бегановић, члан Општинског већа задужен за спорт и омладину.   

Обраћајући се најбољим неготинским ученицима, председник општине др Влајко Ђорђевић, честитао им је на постигнутим резултатима и пожелео пуно среће у даљем школовању, уз наду да ће и њихови вршњаци следити њихов пример.

3257_2.jpg

На основу одлуке општинског већа општине Неготин, на данашњем пријему ученицима генерације уручене су и новчане награде у износу од 20 000 динара. Доктор Влајко Ђорђевић, председник општине награде је уручио Давиду Давидовићу, ученику генерације ОШ “Вук Караџић”, Ђорђу Сурдaновићу, ОШ “Вера Радосављевић”, Марији Стојановић и Илији Станковићу из ОШ “Бранко Радичевић”, Тамари Патрујкић, ОШ “Хајдук Вељко” Штубик, Светлани Милосављевић, ОШ “Јован Јовановић Змај” Јабуковац, Сањи Митановић и Милици Бајовић ОШ “Павле Илић Вељко”, Марији Перић, ОШ “Павле Илић Вељко” Душановац,  и Душану Првуловићу, ОШ”Стеван Мокрањац” Кобишница.

Новчане награде уручене су и свршеним средњошколцима Лазару Тодићу, ученику генерације Средње музичке школе “Стеван Мокрањац”, Милици Стојановић из Неготинске гимназије, Тањи Димитријевић,  Техничка школа и Милошу Динићу из Пољопривредне школе.

3257_3.jpg

Ратомир Милосављевић, члан општинског већа задужен за образовање уручио је награде  награђенима са републчичких такмичења. На данашњој свечаности књигама је награђено 55 ученика који су учествовали на такмичењима из математике, српског и страних језика, географије, техничког образовања и стручних предмета, као и 17 спортиста, којима је награде уручио Ненад Бегановић, члан Општинског већа задужен за спорт и омладину.

3257_4.jpg