Уторак, 21. Јун 2011.

– Награде за младе стонотенисере

3262_1.jpg

У оквиру пројекта „Живим здраво-живим активно“ који финансирају Министарство омладине и спорта и општина Неготин, пројектни тим за реализацију пројекта у сарадњи са Стонотениским клубом „Хајдук Вељко“ из Неготина организовао је од 13. до 19. јуна турнир у стоном тенису.

3262_4.jpg

На турниру су учествовали: мини кадети (до 2. разреда основне школе)-дечаци/девојчице, субкадети ( до 4. разреда основне школе)- дечаци/девојчице, млађи кадети ( до 6. разреда основне школе)-дечаци/девојчице, кадети ( до 8. разреда основне школе)-дечаци/девојчице, јуниори (до 18 година)- дечаци/девојчице, сениори (преко 18 година) – мушкарци/жене.

3262_3.jpg

У петак 17. јуна на платоу на Градском тргу, организовано је и промотивно вече у оквиру кога су додељене и награде најуспешнијим такмичарима. Канцеларија за младе општине Неготин обезбедила је за најбоље учеснике медаље, пехаре и мајице.

3262_2.jpg

Централни догађај вечери био је промотивни меч између Милана Милошевића и Владана Буквића, најталентованијих стонотенисера у свом узрасту.  

3262_5.jpg

Волонтери Канцеларије за младе делили су у петак присутним посетиоцима и промотивни материјал и на тај начин их информисали о циљу и активностима пројекта.  

3262_6.jpg

У току јула месеца Стонотениски клуб “Хајдук Вељко” ће 10 дана на градском базену омогућити свим посетиоцима рекреативно играње стоног тениса.

Резултате можете погледати овде >>