Петак, 04. Мај 2012.

– Јавни позив за извознике

 

3666_1.jpg

У складу са  Програмом подстицања конкурентности и интернационализације српске привреде, Агенција за страна улагања и промоцију извоза (SIEPA) расписала је XIII Јавни позив за доделу бесповратних средстава појединачним привредним субјектима и удружењима привредних субјеката за финансирање активности које доприносе повећању извоза из Републике Србије.

Финансијска средства су обезбеђена Законом о буџету Републике Србије за 2012. годину и износе 150.000.000  динара. Пријаву могу поднети појединачни привредни субјекти и пословна удружења. 

Појединачни привредни субјекти и пословна удружења могу конкурисати за наступе на иностраним сајмовима, отварање представништва на страним тржиштима, наступ у оквиру организованих привредних мисија и посета на иностраним тржиштима, интернационализацију производа кроз јачање конкурентности (истраживање тржишта, сертификација производа, сертификација система управљања квалитетом), јачање маркетиншких капацитета (дизајн и израда промотивног материјала и дизајн Интернет странице.

Рок за подношење пријава је 18. мај 2012. године, а  рок за завршетак пријављених активности је 15. децембар 2012.године.

Више информација о условима јавног позива можете пронаћи на страници :

http://www.siepa.gov.rs/site/sr/home/1/finansiranje/podrska_izvoznicima/bespovratna_pomoc/